SPOR BULUŞMALARI “ MAKSİMUM PERFORMANS”

FMV Ayazağa Işık Lisesi ve Fen Lisesi tarafından düzenlenen “Spor Buluşmaları” kapsamında, “Maksimum Performans” konulu söyleşide, Sayın Ekrem MEMNUN ve öğrencilerimiz bir araya gelmiştir.

A Milli Kadın Basketbol Takımı ve Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörlüğü görevlerinde de bulunmuş olan Ekrem MEMNUN söyleşisinde; bedensel, zihinsel ve ruhsal hazırlıklar ile bireyin içinde barındırdığı maksimum performansa nasıl ulaşabileceği konusunda deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşmıştır. Konuğumuz, başarıya giden yolda egzersiz, doğru beslenme ve uyku gibi bedensel faktörlerin önemine dikkat çekmiş; hedef belirleme, doğru düşünme, öz güven, kontrol, azim, güven gibi zihinsel hazırlıklar ve farkındalık, sakinlik ve konsantrasyon şeklinde özetlenebilecek ruhsal durumun, hedeflere ulaşmada ne kadar önemli olduğu dile getirmiştir.

Ekrem MEMNUN, psikologlar ve egzersiz uzmanından oluşan ekibi ile birlikte öğrencilerimiz üzerinde farkındalık yaratmayı başarmıştır.

Sayın Ekrem MEMNUN ve ekibine teşekkür ederiz.