POP MÜZİĞİNİN ESKİMEYEN SESİ EROL EVGİN FMV ERENKÖY IŞIK OKULLARI'NDA

Konserin geliriyle üniversite öğrencilerine burs verilecek

Pop müziğin eskimeyen sesi Erol Evgin unutulmaz şarkılarıyla FMV Erenköy Işık Okulları'nda

Türk pop müziğinin usta ismi Erol Evgin, 2 Mart tarihinde FMV Erenköy Işık Okulları'nda bir konser veriyor.

FMV Erenköy Işık Okulları- Okul Aile Birliği organizasyonu ile düzenlenen konserde ünlü sanatçı 70'lerden günümüze hepsi birer pop klasiği olmuş dillerden düşmeyen şarkılarıyla ve yeni repertuarından bir seçkiyle müzikseverlerin karşısında olacak.

Erol Evgin Konseri 2 Mart 2012 Cuma günü saat 20.00'de FMV Işık Okulları Erenköy Kampüsü Osman Erbelger Oditoryumu'nda gerçekleştirilecek.

FMV Erenköy Işık Okulları –Okul Aile Birliği, konserden elde edilecek gelirle devlet üniversitelerinde okuyan, maddi durumu iyi olmayan sekiz başarılı üniversite öğrencisine burs olanağı sağlayacak.

Bilet fiyatları 90 TL dir. Bilet satışı için Okul Aile Birliği üyeleri ile irtibata geçebilirsiniz.

İLETİŞİM:
Deniz DOĞANER   0532 323 64 10