IŞIK İLKÖĞRETİM OKULU OKULİSTİK SINAVINDA TÜRKİYE 1.Sİ

IŞIK İLKÖĞRETİM OKULU OKULİSTİK 1. DÖNEM SONU DEĞERLENDİRME SINAVI TÜRKİYE BAŞARISI

5 Ocak 2012 tarihinde Türkiye genelinde dört yüz ellinin üzerinde okuldan toplam üç yüz elli bin dolayında öğrenciye uygulanan Okulistik 3.Değerlendirme Sınavlarında öğrencilerimiz tüm düzeylerde (6-7-8) oldukça başarılı sonuçlar aldılar.

6.Sınıflar düzeyinde puan ortalaması itibariyle İl genelinde 130 okul arasında 6., Türkiye genelinde katılan 443 okul arasında ise 16. olunmuştur. Buna ek olarak ders başarı yüzdeleri itibari ile İngilizce dersinde ülke çapında 1. olunmuştur.

7.Sınıflar düzeyinde ise puan ortalaması itibariyle İl genelinde 130 okul arasında 1., Türkiye genelinde katılan 440 okul arasında ise 3. olunmuştur. Buna ek olarak ders başarı yüzdeleri itibari ile hem Fen ve Teknoloji hem de İngilizce dersinde ülke çapında 1. olunmuştur.

10 / 02 / 2012