2015 - 2016 Eğitim - Öğretim Yılı Kitap ve Kırtasiye Satışı

Sayın Velimiz,

2015 – 2016 Eğitim-Öğretim Yılı kitap ve kırtasiye satışı sadece on-line olarak yapılacaktır. 7/24 Türkiye'nin her yerinden, okulumuza özel belirlenen fiyatlarla alışveriş yapma , istenilen adrese teslim , çağrı merkezi ile destek ve zamandan kazanma gibi imkanlar sunan on-line satış işlemi  fmvisik.okulsepeti.com.tr adresinde 17.08.2015 tarihinde başlayacaktır. Bu tarihten önce talep ya da sipariş alınmayacaktır.

Okul Sepeti  Müşteri Hizmetleri:

Telefon                                    : 0 (850) 333 22 02

Call Center Çalışma Saatleri : 09:00 – 19.30

17 - 30 Ağustos 2015 tarihleri  arasında Pazar günleri hariç

01 -23 Eylül 2015 tarihleri arasında  haftada 7 gün

e-posta                                    :bilgi@okulsepeti.com.tr

On-line satış web sitesi:

Sıkça Sorulan Sorular

1. Sistem nasıl işliyor? Okul alışverişini nasıl yapabilirim?

* fmvisik.okulsepeti.com.tr adresine  giriyorsunuz,

* Okulunuzu ve sınıfınızı seçip önceden okulun bildirdiği ihtiyaç listesine ulaşıyorsunuz,

* Satın almak istemediğiniz ürünlerin işaretlerini kaldırıyorsunuz,

* Sepete ekle butonuna basarak listeyi alışveriş sepetine ekliyorsunuz,

* Kısa bir adım ile üyeliğinizi oluşturuyorsunuz,

* Ödeme bilgilerini girerek alışverişi tamamlıyorsunuz.

2. Nasıl ödeme yapabilirim?

* Tek çekim kredi kartı (128 bit SSL sertifikası ile 3D güvenli alışveriş)

* Peşin fiyatına 3-8 arası taksit imkanı

* Havale /EFT

* Kapıda ödeme yöntemi (NAKİT ve KREDİ KARTI tek çekim) (Bu seçenekte Kargo Şirketi 6 TL. ilave ücret almaktadır.)

3. Taksitle ödeme seçeneği var mı?

* Siteden direkt yapılacak ödemelerde belli kredi kartlarına 8 takside kadar taksit imkanı sağlanacaktır. Taksit imkanı olacak kredi kartları;

Garanti Bonus

İş Bankası Maximum

Akbank Axess

Finansbank Cardfinans

Yapı Kredi World Card

4.Siparişim ödeme yaptıktan ne kadar zaman sonra adresime ulaşacak?

* Gönderiler okul ile yapılan sözleşmede belirtildiği şekilde 3 iş günü içerisinde kargoya teslim edilecektir.

5.Kargo ücreti ödeyecek miyim?

* 100 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti ödenmeyecektir. 100 TL altı için 5,90 TL kargo ücreti ödenecektir.

6.Kitap kaplama hizmeti alabilir miyim?

* Ürün seçimi sırasında kaplanmasını istediğini kitap adedi kadar kaplama hizmeti satın aldığınızda  kitaplarınız kaplanarak gönderilecektir.

7.Kitaplarımızı okuldan  satın alabilir miyim?

* Siparişler sadece on-line olarak yapılacaktır. Her bir kampüste firmamızdan yetkili bir kişi danışmanlık hizmeti vermek üzere hazır bulunacaktır.

Bu soruların dışında sormak istediğiniz sorular için bilgi@okulsepeti.com.tr adresine e-posta gönderebilir ya da aşağıda belirtilen gün ve saatlerde  0(850) 333 22 02 numaralı telefondan müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

10 / 08 / 2015