FMV ÖZEL IŞIK LİSESİ IŞIKLI KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

FMV Özel Işık Lisesi 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin meslekler hakkında bilgilenmeleri ve kariyer hedeflerini oluşturabilmeleri, gençlerimizin hayallerindeki meslekleri seçebilmeleri amacıyla FID desteği ile 24 Şubat 2012 Cuma günü saat 13.00-15.10 arasında 11, 12.sınıflar ile Sacit Öncel Salonu'nda Işıklı Kariyer Günü düzenlenmiştir. Öğrencilerimizi, mesleğin içinde olan Işıklı büyükleriyle bir araya getirdiğimiz etkinliğimizde Tıp, Mimarlık, Kimya Mühendisliği, Grafik Tasarım-Vitray, Hukuk, Psikoloji, İşletme Mühendisliği ve İşletme-İktisat kariyer alanlarında tanıtım yapılmıştır.

"Işıklı Kariyer Günü" etkinliğinin planlanmasında değerli mezunlarımızla bağlantıya geçip, bu çalışmanın gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı FID Başkanı Cemal Kızıltan ile FID Genel Sekreteri İnci Denizci ve değerli mesleki bilgi ve deneyimlerinizi paylaşarak, gençlerimizin kariyer planlama süreçlerine ışık tutan tüm mezunlarımıza teşekkür ederiz.

25 / 02 / 2012