6. BİLİMSEL PENTATLON BİLGİ YARIŞMASI SONUÇLARI

FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi Fen-Matematik Zümreleri tarafından il çapında düzenlenen 6.Bilimsel Pentatlon Bilgi Yarışması 29-Şubat-2012 tarihinde gerçekleştirildi.

Yarışmaya üçer kişilik ekiplerle 17 Lise katılmıştır. Fizik, kimya, biyoloji, matematik ve bilgisayar alanlarından çoktan seçmeli sorularla yapılan yarışma Dr. Özge Sezerman Spor Salonunda gerçekleştirilmiştir. Çekişmeli geçen yarışmanın ilk üç derecesi yedek sorularla belirlenebilmiştir. Birinciliği Koç Özel Lisesi öğrencileri ikinciliği İstanbul Lisesi öğrencileri kazanırken, üçüncülüğü TEVİTOL öğrencileri kazandılar.Yarışmanın birincileri birer Netbook, ikincileri birer digital Fotoğraf Makinesi, üçüncüleri ise birer I-Pod Shufflle ile ödüllendirildiler.

Katılan Okullar

1. FMV ÖZEL IŞIK LİSESİ