ERKEN KAYIT FIRSATI

2016-2017 kayıtlarını yenilemek isteyen veya yeni kayıt yaptıracak velilerimize,  08 Nisan 2016 mesai bitimine kadar ödemelerini  peşin  olarak yapmaları durumunda, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında geçerli olan Okul Ücretleri liste fiyatları uygulanacaktır.

Açıklamalar

• Erken kayıt imkanından yaralanmak isteyen velilerimiz, 08.04.2016 tarihine kadar peşin ödeme yapmaları halinde 2015-2016 dönemi ücretleriyle kayıtlarını yapabileceklerdir.

• İlgili banka hesabına öğrencinin TC kimlik numarası ve adı soyadı yazılarak 8 Nisan Mart 2016 akşamına kadar ödeme yapılmalıdır.

• Kardeşlerden her biri  için liste fiyatı üzerinden % 10 indirim yapılır.

• FMV,  FMV Işık Okulları ve Işık Üniversitesi, tam zamanlı çalışanlarının çocuklarına liste fiyatı üzerinden, % 15 indirim yapılır.

• Işık Liseleri mezunlarının çocuklarına ve torunlarına % 15 , FMV Işık Okulları (İlkokul-Ortaokul) mezunlarının çocukları ve torunları ile Işık Üniversitesi 4 yıllık lisans bölümleri öğrencilerinin kardeş ve çocuklarına % 10 ve 4 yıllık lisans bölümü mezunlarının çocuklarına liste fiyatı üzerinden %10 Işıklı İndirimi yapılır.Işıklı indiriminden yararlanma koşulu FID üyesi olup 2016 yılı aidatını yatırmış olmaktır.

• Birden fazla indirime hak kazanan öğrencilerimiz sadece hak edilen en yüksek orandaki indirimden yararlanabilir.

• Şehir içi kültür ve eğitim gezileri ile anaokulu ilkokul ve ortaokullarda ara öğünler ücrete dahildir.

• Öğrenci kayıt ücreti iadeleri MEB Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği'nin 53. Maddesine göre yapılacaktır.

• 5580 sayılı Özel Eğitim Kurumları Kanunu ve bu kanuna dayanılarak MEB tarafından yayınlanan "Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Kurumları Yönetmeliği" gereğince ilan olunur.

16 / 02 / 2016