2016 - 2017 Eğitim - Öğretim Yılı Kitap ve Kırtasiye Satışı

Sayın Velimiz,

2016 – 2017 Eğitim-Öğretim Yılı kitap ve kırtasiye satışı sadece on-line olarak yapılacaktır. 7/24 Türkiye'nin her yerinden, okulumuza özel belirlenen fiyatlarla alışveriş yapma , istenilen adrese teslim , çağrı merkezi ile destek ve zamandan kazanma gibi imkanlar sunan on-line satış işlem fmvisik.okulalisverisim.com adresinde 15.08.2016 tarihinde başlayacaktır. Bu tarihten önce talep ya da sipariş alınmayacaktır.

Okul Alışverişim Müşteri Hizmetleri:

Telefon :0 (212) 293 44 43

Call Center Çalışma Saatleri : 08:00 - 18:00

15 Ağustos 2016 - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında haftada 7 gün

e-posta : satis@okulalisverisim.com

On-line satış web sitesi: https://fmvisik.okulalisverisim.com

Sıkça Sorulan Sorular

1. Sistem nasıl işliyor? Okul alışverişini nasıl yapabilirim?

* fmvisik.okulalisverisim.com. adresine giriyorsunuz,

* Okulunuzu ve sınıfınızı seçip önceden okulun bildirdiği ihtiyaç listesine ulaşıyorsunuz,

* Satın almak istediğiniz ürünleri sepete ekle butonuna basarak listeyi alışveriş sepetine ekliyorsunuz

* Kısa bir adım ile üyeliğinizi oluşturuyorsunuz,

* Ödeme bilgilerini girerek alışverişi tamamlıyorsunuz.

2. Nasıl ödeme yapabilirim?

* Tek çekim kredi kartı (128 bit SSL sertifikası ile 3D güvenli alışveriş)

* Peşin fiyatına 2-6 arası taksit imkanı

* Havale /EFT

3. Taksitle ödeme seçeneği var mı?

* Siteden direkt yapılacak ödemelerde belli kredi kartlarına 6 takside kadar taksit imkanı sağlanacaktır. Taksit imkanı olacak kredi kartları;

Bonus Kart

Maximum Kart

Axess

World Card

4.Siparişim ödeme yaptıktan ne kadar zaman sonra adresime ulaşacak?

*Gönderiler okul ile yapılan sözleşmede belirtildiği şekilde 5 iş günü içerisinde kargoya teslim edilecektir.

5.Kargo ücreti ödeyecek miyim?

* 50 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti ödenmeyecektir. 50 TL altı için 4,50 TL kargo ücreti ödenecektir.

6.Kitap kaplama hizmeti alabilir miyim?

* Ürün seçimi sırasında kaplanmasını istediğini kitap adedi kadar kaplama hizmeti satın aldığınızda kitaplarınız kaplanarak gönderilecektir.

7.Kitaplarımızı okuldan  satın alabilir miyim?

*Siparişler sadece on-line olarak yapılacaktır.

Bu soruların dışında sormak istediğiniz sorular için satis@okulalisverisim.com adresine e-posta gönderebilir ya da aşağıda belirtilen gün ve saatlerde 0(212)293 44 43 numaralı telefondan müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

08 / 08 / 2016