FMV IŞIK OKULLARI ADAY ÖĞRETMEN YETİŞTİRME PROGRAMI YOLUNUZ ATATÜRK YOLU, REHBERİNİZ "NUTUK" OLSUN

Feyziye Mektepleri Vakfımız, iyi insan yetiştirmenin ilk adımının nitelikli öğretmenlerle sağlanacağını ilke edinmiş ve mesleğe yeni başlayan öğretmenleri bünyesine alarak donanımlı yetişmelerine olanak sağlamıştır.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında öğretmenliğe ilk adımı kurumumuzda atan 22 genç meslektaşımız bağlı oldukları okulların çeşitli birimlerinde ve branşlarında akademik çalışmalarla ve farklı projelerin yürütülmesindeki görevleriyle öğretmenlik deneyimlerini artırmışlardır.

"MEB Aday Öğretmen Yetiştirme Programı" kapsamında bağlı oldukları yönetmelikleri ve genelgeleri inceleyerek 9 Mayıs 2018 Çarşamba günü sunumlarını gerçekleştirdiler. Feyziye Mektepleri Vakfı CEO'su Sayın Koray Tulgar,  Genel Müdürü  Sayın Alp Günay, Eğitim Kurumları Koordinatörü Sayın Faika Topal, Süreç Değerlendirme Koordinatörü Sayın Ergun Karahasanoğlu, Finans Direktörü Sayın Lazar Leon, İnsan Kaynakları Direktörü Sayın Müge Önder  ve FMV Işık Okulları Müdürleri, aday rehber öğretmenleri tarafından izlenen sunumlarda aday öğretmenlerimiz çeşitli sunum becerileri ile öğrenme ortamını zenginleştirdiler.

11 / 05 / 2018