"Liderlerin Oyunu" münazara, Türkiye Münazara Ligi kapsamında Şampiyonunu belirledi.

Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği'nin münazara kültürünü ve eğitimini yaymak amacıyla düzenlediği 3. Türkiye Münazara Ligi 2012 final turnuvası 18 Mayıs 2012 Cuma günü Özyeğin Üniversitesi'nin Çekmeköy Kampüsünde gerçekleştirdi. Turnuva'da Feyziye Mektepleri Vakfı danışmanlığında yönetilen Özel Fenerbahçe Spor Kulübü Anadolu Lisesi, 3. Türkiye Münazara Ligi'nin Şampiyonu oldu.

• Özel Açı Lisesi
  • Özel Amerikan Robert Lisesi
  • Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi
  • Özel Çakabey Lisesi İzmir
  • Özel Fenerbahçe Spor Kulübü Anadolu Lisesi
  • Gaziantep Koleji Vakfı Özel Lisesi
  • Özel İçel Koleji Mersin
  • İstanbul Erkek Lisesi

( * Okullar alfabetik olarak sıralanmıştır.)

olmak üzere 8 okulumuzun katılımıyla başlayan çeyrek final sonrası yapılan yarı finalde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi'ni eleyen Özel Fenerbahçe Spor Kulübü Anadolu Lisesi ile Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'ni eleyen Özel Amerikan Robert Lisesi karşılaştılar.

Öğrenciler büyük finalde "Mahkemelerde Zaman Aşımı Kaldırılmalıdır" konusunu tartıştılar. Finalin sonucunda Özel Fenerbahçe Spor Kulübü Anadolu Lisesi kupayı evine götürdü. Turnuva'da bireysel olarak en iyi konuşmacı Özel Amerikan Robert Lisesi'nden Kaan Ülgen oldu.

Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği Başkanı Cem Gülan, Başkan Yardımcısı Yusuf Tavukçuoğlu, Genel Sekreter Nurullah Dal, Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Jale Onur ve Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Erkut'un katılımıyla gerçekleşen 3. TÜRKİYE MÜNAZARA LİGİ 2012 final turnuvasında başarı gösteren tüm öğrencilerimizi, Şampiyon olan Özel Fenerbahçe Spor Kulübü Anadolu Lisesi'ni, öğrencilerini ve öğretmenlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

TÜRKİYE ÖZEL OKULLAR BİRLİĞİ

YÖNETİM KURULU