FMV Işık Okulları'ndan Farklı Bir 23 Nisan Kutlaması; Açıkhava'da Satranç Şenliği

Satranç sporunu anaokulundan başlayarak çocuklara sevdirmeyi amaçlayan FMV Işık Okulları'nın 23 Nisan hediyesi olarak İstanbul'un çeşitli merkezlerinde düzenlediği Satranç Şenliği, Işıklı öğrencilerin ve İstanbullu çocukları yoğun ilgisiyle sona erdi.

Türkiye'nin ufukları ve yüzleri, gelişime ve pozitif bilimlere dönük çocuklar yetiştiren FMV Işık Okulları'nın İstanbul'un üç ayrı bölgesinde - İstinye Park, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi- düzenlediği Açıkhava'da Satranç Şenliği, sadece çocukların değil aynı zamanda büyüklerin de ilgisini çekti.

Nişantaşı'nda düzenlenen Satranç Şenliğine katılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, satranç oynayan çocukları izledi ve çocuklara bol şans diledi. Ayrıca bu özel günde Feyziye Mektepleri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yük. Müh. Tufan Durgunoğlu de çocuklarla satranç oynadı.

24 / 04 / 2012