FMV ÖZEL IŞIK İLKÖĞRETİM OKULU İSTANBUL İLİ İLKÖĞRETİM OKULLARI ARASI 4. AKIL OYUNLARI YARIŞMASI

İstanbul İlköğretim Okulları Arası 4. Akıl Oyunları Yarışması, 5 Mayıs 2012 tarihinde, FMV Özel Işık İlköğretim Okulunun ev sahipliğinde, Akıl Oyunları Dergisi ve Türk Beyin Takımı işbirliğiyle düzenlenecektir.

Amacımız; düşünen, sorgulayan, çözüm üreten bireyler yetiştirebilmek için akıl, mantık yürütme, karar verme ve problem çözme konusunda öğrencilerimizin yetkin olmalarını sağlamak, onların zekâ gelişimine katkıda bulunmak, eğlenceli vakit geçirerek analitik düşünme teknikleriyle tanışmalarına ve bu becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmaktır. Türk Beyin Takımına girebilecek potansiyelde öğrencilere ulaşmak ve onların yetişmelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenecek bu etkinlik, İstanbul ili çapında düzenlenecektir.

Akıl oyunları başvuru formu için tıklayınız

02 / 04 / 2012