FMV IŞIK ORTAOKULU BİRLEŞMİŞ MİLLETLERDE

Serra Zoraloğlu, Kaan Çil, Adrian Keleşoğlu, Zeynep Aslı Aktepe, Ece Naz Yüce ve Emre Ataman'dan oluşan FMV Işık Ortaokulu MUN Kulübü öğrencileri 11-13 Nisan 2013 tarihleri arasında New York'ta Birleşmiş Milletler tarafından düzenlenen 8. Küresel Sınıflar Ortaokul Model Birleşmiş Milletler Konferansı'na katıldılar. Öğrencilerimiz, Birleşmiş Milletler resmi konferans salonunda toplanan 1500'ün üzerinde delege ile birlikte tartışmalara katıldı. Moldova Cumhuriyeti'ni temsil eden MUN delegasyonumuz ABD'nin 14 eyaletinden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen diğer öğrencilerle fikir alışverişinde bulunma fırsatını edinirken diğer yandan da Birleşmiş Milletler'in çalışma metodunu ve ruhunu yerinde deneyimleme şansını yakaladı. Genel Kurul'da bir konuşma da yapan öğrencilerimizi kutlarız.

24 / 04 / 2013