FMV Işık Liseleri 2013 LYS Yerleştirme Sonuçları

FMV Işık Liseleri'nden 2012-2013 Eğitim - Öğretim Yılı'nda mezun olan öğrencilerimizin %96' sı istedikleri üniversitelere yerleşmişlerdir.

En fazla tercih edilen okullar ; Devlet Üniversiteleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi , Vakıf Üniversiteleri arasında ise Bilgi Üniversitesi olmuştur.

Ayrıca, 11 öğrencimiz de ABD' de Cornell (burslu), Pennsylvania State University, Texas A&M (burslu), Ohio State University (burslu), Parsons The New School for Design, Michigan State University (burslu), Cleveland State University; Kanada'da Mc Gill (burslu), ve İngiltere'de King's College gibi üniversitelere yerleşmişlerdir..

Türkiye'deki üniversitelere yerleşen öğrencilerimizin tablosu aşağıdadır.

Tüm mezunlarımızı , velilerimizi, emeği geçen tüm öğretmen ve okul yönetimlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İST. BİLGİ Ü.

ÖZYEĞİN Ü.