MUN ÖĞRENCİLERİMİZ GEMUN 2014 KONFERANSI'NDAN BAŞARIYLA DÖNDÜLER (CENOVA/ İTALYA 19-24 Şubat 2014)

FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi MUN Kulübü öğrencilerinden Kerim Serttürk, Melisa Işık, Artun Bakırcı, Kayra Güler, Uğur Ünal, Bora Leblebici, Lara Yılmaz ve Yeler Tola 19-24 Şubat 2014 tarihlerinde İtalya'nın Cenova kentinde bu yıl 12'ncisi düzenlenen GEMUN 2014 (Cenova Model United Nations) 2014 konferansına katılmışlar ve  hem okulumuzu hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Konferansta dünyanın değişik ülkelerinden gelen 38 okuldan 850 öğrenci yer almıştır.

12'nci sınıf öğrencimiz Kerim Serttürk, Silahsızlanma Komitesinde kürsü başkanı olarak çok başarılı bir görev yaparken, 7 delege öğrencimizden Kayra Güler, Artun Bakırcı, Lara Yılmaz ve Yeler Tola kendi komisyonlarında Baş Müzakereci konumuna gelmeyi başarmışlardır.

Baş müzakereci olan Lara Yılmaz ve Kayra Güler'in çözüm önerileri ve fikirleri en üst kurul olan genel kurulda onaylanmış ve böylece baş müzakereci delegeler olarak 850 öğrencinin arasında üstün başarı sergilemişlerdir.

27 / 02 / 2014