FMV ÖZEL AYAZAĞA ORTAOKULU SOSYAL BİLİMLER PROJE YARIŞMASI

Toplum hayatı açısından büyük öneme sahip olan ormanların zengin biyolojik çeşitliliğine dikkat çekmek ve öğrencilerin okulda öğrendikleri bilgileri kullanabilmelerini sağlamak amacıyla temasını "Ağaçların Gizemli Dünyası" olarak belirlediğimiz Feyziye Mektepleri Vakfı Özel Ayazağa Işık Ortaokulu İstanbul İli Ortaokullar Arası 2. Sosyal Bilimler Proje Yarışması 22 Mart 2014 Cumartesi günü saat 09.30-14.30 arasında 17 okulun katılımıyla yapıldı.

Türk Coğrafya Kurumu Yönetim Kurulu Üyelerinden; kurum başkanı ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi Y.Doç.Dr. Ahmet ERTEK ile kurum genel sekreteri ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Barbaros GÖNENÇGİL hocaların jüri üyeliklerinde projeler değerlendirilmiştir. Jüri üyeleri tarafından açıklanan proje yarışmasının ilk üç derecesine giren okullar ve proje başlıkları şöyledir:

1. Özel Evrim Okulları: "Ağacın Ruhu"
Eren Oneil Şimşek, Tibet YILMAZER, Deniz AKAN
Danışman Öğretmen:
Meryem AYDIN

2. FMV Özel Erenköy Işık Ortaokulu: "Halkalardan Bilinmeyene Yolculuk"
: Ceren Naz DENGİZ,  Kaan DOST,  Yasemin KOCASAKAL
Danışman Öğretmen: Berrak ERTOSUN-Yelda BABA

3. Özel Feriköy Ermeni Ortaokulu: "
Her İnsana Bir Tohum"
Meline TEMELCİ, Liza OLGAR, Ani KENAN
Danışman Öğretmenler:
Mehmet Şah ERİNCİK

Ayrıca iki okula mansiyon ödülü verilmiştir.

MANSİYON ÖDÜLÜ ALAN OKULLAR:

TED İstanbul Koleji Vakfı Özel Ortaokulu: " Yeşil Soluk"

Özel Çevre Ortaokulu:"Ağaçla Barış"

Proje yarışmasına katılan tüm ortaokullarımızın öğrencilerine başarılar diler, öğretmenlerine, idarecilerine ve velilerine teşekkür ederiz.

24 / 03 / 2014