BEDİA ÖZERİŞ FEN BİLMLERİ ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLÜ'nü Yiğit İnan kazandı

Uzun yıllar Biyoloji ve Fen dalında başarılı öğrenciler yetiştiren Işık Lisesi emekli biyoloji öğretmenin adını yaşatmak üzere konulan "Bedia Özeriş Fen Bilimleri Üstün Başarı Ödülü"nün bu yılki sahibi Erenköy Işık Lisesi öğrencisi Yiğit İnan oldu.

Bedia Özeriş Fen Ödülü için 4 lisemizden aday gösterilen öğrenciler 23.5.2014 günü, Işık Üniversitesi öğretim üyeleri Doç. Dr. İsmail Karakurt ile Yrd. Doç. Dr. Melike Aydoğan tarafından oluşturulan jüri tarafından yazılı sorularla değerlendirilmiş ve Erenköy Işık Lisesi öğrencisi Yiğit İnan ödülü almaya layık görülmüştür. Okullarını bu yarışmada temsil eden Işık Lisesi öğrencisi Figen Özcan, Ayazağa Işık Lisesi öğrencisi Melike Selin Balıkçı, Erenköy Işık Lisesi öğrencisi Yiğit İnan ve Erenköy Işık Fen Lisesi öğrencisi Özgün Rüzgar Çatal'a katılım belgeleri takdim edilecek, Yiğit İnan ise okulunun mezuniyet töreninde onurlandırılacaktır.

Yarışmaya katılan ve başarılarıyla jüri üyelerinin takdirlerini kazanan tüm öğrencilerimizi, ailelerini, onları yetiştiren öğretmenlerimizi de tebrik ediyoruz.

23 / 05 / 2014