FMV ERENKÖY IŞIK OKULLARI/DOĞUDA BİR KARDEŞİM VAR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

FMV Erenköy Işık Lisesi-Fen Lisesi ''Doğu'da Bir Kardeşim Var'' sosyal sorumluluk projemiz kapsamında, 18 lise öğrencimiz ve 8 kişilik yönetici-öğretmen kadromuz ve Okul Aile Birliği Başkanımızla birlikte 20-23 Mayıs'ta Ağrı'nın Taşlıçay İlçesi'ne ve Geçitveren Köyü'ne gittik. Taşlıçay Anadolu Lisesi için kütüphane kurduk ve Lise'nin okul birincisine ve 10 / 11. sınıf birinci ve ikincilerine tablet bilgisayarlar hediye ettik.

Öğrencilerimizle birlikte Geçitveren Anaokulu binasını boyadık, ilköğretim için kütüphane ve 16 bilgisayardan oluşan bilgisayar laboratuvarı kurduk. Götürdüğümüz kitapların sayısı 2000'e yaklaştı. Kitapları koymak için kitaplıklar, bilgisayarları koymak için bilgisayar masaları yaptırdık. Geçitveren Köyü Anasınıfı ve İlköğretim Okulu öğrencilerine oyuncak, giysi ve eğitim malzemeleri hediye ettik.

Öğretmenimiz İhsan Nuri Karahan'ın koordine ettiği projeyi destekleyerek gerçekleşmesini sağlayan FMV Eğitim Kurumları Genel Müdürümüz Sayın Erdoğan Bozdemir'e, velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize şahsım ve okulum adına teşekkürlerimi sunmak isterim.

Saygılarımla.

Özden Soyer