FMV IŞIK OKULLARI NİŞANTAŞI KAMPUSU ARAÇ İLE ULAŞIM KROKİSİ

Okulumuza özel araçları ile ulaşmak istenildiğinde aşağıdaki haritadan yararlanmak mümkündür. Ayrıca internet aracılığı ile harita üzerinden yol tarifi alabilirsiniz.

Harita Verileri
Harita verileri ©2017 Google

Harita VerileriHarita verileri ©2017 Google
Harita verileri ©2017 Google

Harita
Uydu

Adres: Teşvikiye, Teşvikiye Caddesi

No :6 Şişli / İstanbul

444 1 FMV (368)

FMV IŞIK OKULLARI NİŞANTAŞI KAMPUSU TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI İLE ULAŞIM

Beşiktaş'tan, Harbiye – Beşiktaş dolmuşları ile okulumuzun tam önünde Teşvikiye'de inilerek kampüsümüze ulaşılabilir.

Beşiktaş'tan 30A ve 30M numaralı otobüsler ile Nişantaşı ya da Teşvikiye durağında inildikten sonra Teşvikiye Camii'nin hemen yanında Kampüsümüze ulaşabilirsiniz.

Anadolu yakasından Beşiktaş İDO Vapur durağı ile Beşiktaş'a gelinebilir ve buradan dolmuş ya da otobüs kullanılabilir.

Mecidiyeköy'den 30A, 74A, 69A numaralı otobüslere binilerek Harbiye'de inilebilir ve buradan Vali Konağı Caddesi yönü takip edilerek Teşvikiye'de kampüsümüze ulaşılabilir.

Taksim yönünden Taksim – Teşvikiye dolmuşları kullanılarak okulumuza ulaşılabilir.

Eminönü yönünden 54E, 66, 74, 74A numaralı otobüslere binilerek Harbiye Askeri Müze önünde inilebilir. Buradan Vali Konağı Caddesi yönünde ilerleyerek Teşvikiye'de kampüsümüze ulaşılabilir.

Metro ile Osmanbey yönüne doğru binilerek, Osmanbey durağında inerek Rumeli Caddesi çıkışından ilerleyerek Rumeli Caddesi boyunca City's AVM yönüne doğru yürüyerek Teşvikiye Cammi'nin hemen yanında okulumuza ulaşılabilir.

Adres: Teşvikiye, Teşvikiye Caddesi

No :6 Şişli / İstanbul