BAŞKAN'IN MESAJI

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, 131 yıllık köklü geçmişiyle gelecek nesilleri yetiştirmenin, geleceğe  yön vermenin sorumluluğunu tarihi boyunca ilklere imza atarak sürdürmüştür  ve sürdürmeye devam edecektir. Kar amacı gütmeden eğitimden artırdığını yine eğitime katarak büyüyen kurumumuz, öğrencisini sadece hayatının çeşitli aşamalarında karşılaşacağı sınavlara değil, doğrudan hayata hazırlar. Bir okulun olmazsa olmazları, öğrencilerine yüksek akademik standartların ve bilimsel eğitimin yanı sıra kültür-sanat birikimi de kazandırabilmek,  spor ve çevre bilincini aşılayabilmektir.

Modern eğitim teknikleri kullanan deneyimli öğretmenlerimiz, ileri teknoloji donanımlı alt yapımız, güçlü yabancı dil eğitimimizin yanı sıra Işık Spor Sanat Tasarım Akademisi'nde; kültür ve sanat faaliyetlerimizin yanı sıra, çocuklarımızın sportif yeteneklerini keşfederek okul öncesi eğitimden üniversiteye kadar sürdürülebilir spor başarısı elde etmelerini destekliyoruz.

FMV Işık Okulları olarak  amacımız çocuklarımızı yaşam boyu öğrenmekten keyif alan, dünyayla bütünleşmiş, zihinleri aydınlık, öz güveni yüksek, merak eden, çevre bilinci gelişmiş, sosyal donanımları yüksek bireyler olarak  yetiştirmek, önce iyi birer insan olarak topluma kazandırmaktır.

131 yıldır olduğu gibi, bugün ve yarın da anaokulundan üniversiteye kadar, araştıran, sorgulayan ve  üreten  'iyi insanlar' yetiştirecek, ülkemize ve insanlığa hizmet etmeye devam edeceğiz

Av. Akın Süel
Feyziye Mektepleri Vakfı