ÇEVRİM İÇİ VELİ BULUŞMALARI “YAŞAMA ANLAM KATMAK, VAZGEÇMEMEK”

FMV Ayazağa Işık Lisesi ve Fen Lisesi tarafından düzenlenen "Çevrim İçi Veli Buluşmaları" kapsamında, Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Sondan DURUKANOĞLU FEYİZ, “Yaşama Anlam Katmak, Vazgeçmemek” başlıklı sunumu ile 27 Mayıs 2020 tarihinde,  internet üzerinden gerçekleştirilen canlı yayında velilerimizle bir araya gelmiştir.

Sondan DURUKANOĞLU FEYİZ konuşmasında, çocuklarımızın yetişme çağlarında, farklı duygu ve davranışlar sergileyebileceklerini, bu duygu ve davranışların zaman içerisinde değişeceğini ve gelişeceğini; okullarda öğretmenlerin, evlerde velilerin bu davranışlara bakarak çocukları yargılamalarının yanlış olacağını ifade ederek onları kendi görüşlerimizle çizmiş olduğumuz gelecek hayallerine hapsetmememiz gerektiğini vurgulamıştır. Hayallerini gerçekleştirmek isteyen insanın asla vazgeçmemesi gerektiğinin altını çizen konuğumuz; para kazanmanın mutlu olmak için yeterli olmadığını, parası olup da mutsuz olan çok sayıda insan tanıdığını izleyenlerle paylaşmış ve vazgeçmeden çalışan insanların hayallerini gerçekleştirdiklerini, sevdikleri işleri yaptıklarını hem hayatlarını kazanıp hem de mutlu olduklarını vurgulamıştır.

Bir süre önce ailesi ile birlikte Koronavirüs ile mücadele eden Sondan DURUKANOĞLU FEYİZ, karantina sürecinde yaşadıklarını paylaşarak izleyenleri bilgilendirmiştir.

Prof. Dr. M. Sondan DURUKANOĞLU FEYİZ’e bu değerli söyleşi için teşekkür ederiz.