FMV Işık Okulları korosu, İspanya'da gerçekleşen "Golden Voices of Montserrat" Koro ve Vokal Yarışmasından Ödülle Döndü

FMV Ayazağa ve Ispartakule Işık İlköğretim Okulları korosu, 24-28 Mart tarihleri arasında İspanya'da gerçekleşen "Golden Voices of Montserrat" uluslararası koro ve vokal yarışmasında, Estonya, Litvanya, Şili, Norveç, Rusya, Japonya, Ukrayna, İsrail, Kazakistan, Özbekistan ülkelerinin koro ve vokal grupları arasında sergilediği performanslar ile ikincilik ödülünün sahibi oldu. Dünyanın önde gelen çocuk, genç, büyük akademik korolarının yarıştığı bölümde 62 kişilik FMV Ayazağa ve Ispartakule Işık İlköğretim Okulları çok sesli korosu, Oror, Zilli De Maşa ve Kuimba adlı şarkıları 3 ve 4 sesli olarak seslendirdiği performanslarıyla öne çıktı. Yaşları 10 ila 13 arasında değişen 14 öğrencinin oluşturduğu vokal grubu ise, Estonya, Norveç, Rusya, Kazakistan, Litvanya ülkelerinin vokalleri ile yarışarak, 4 sesli ve a capella olarak seslendirdikleri iki şarkı performanslarıyla diğer ülkeler arasından sıyrılıp üçüncü oldu. Öğrencilerimizi, velilerimizi, okul yönetimini ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

02 / 04 / 2019